Tijdens de knijpkatroute op 26 oktober 2019, in Nijeveen zullen wij ook weer present zijn. Wij spelen het tien minuten stuk "Cafe Siem en Rosie"

Medewerkers zijn Bram Knol, Sonja Nauta, Trijntje Venema, Adrie Pouwels en Piet Rook.


Nieuwe leden bij Da Costa.

Vorig seizoen was Rolf Brand al toegetreden bij de vereniging en dit jaar mogen we Jeroen Bouwknecht verwelkomen als nieuw lid.

Ook dit seizoen mogen we een nieuw lid welkom heten. Sonja Nauta gaat onze club versterken.Aukje Bouwknecht 30 jaar lid van Da Costa. Proficiat!


Jubilarissen bij Da Costa!

Het was namelijk al weer 50 jaar geleden dat Hilly Benak en Roelie Brinkman zich hadden aangemeld bij de toneelclub. Ook Wim Brand werd in het zonnetje gezet omdat deze ook al 40 jaar lid is van de club. De 3 jubilarissen kregen een warme toespraak van Hilbert van der Linde en werden hartelijk bedankt voor hun inzet . Proficiat!!

Wim Brand Roelie Brinkman Hilly BenakT oneelvereniging Da Costa was bij onderstaande activiteit ook aanwezig. Drie leden van de vereniging hebben een eenakter gespeeld in de Molen.

Knijpkattenroute !

Op 7 plekken in NIjeveen waren activiteiten , zoals muziek, toneel, verhalen en historie. De start was tussen 19.00 uur en 19.45 uur vanuit de Schalle , alwaar een knijpkat, tegen € 2 borg, en een route gehaald kon worden. De route ging tot de Hervormde Kerk NIjeveen, dus voor jong en oud goed te doen. om 22.00 uur startten de activiteiten voor het laatst.

Er was veel belangstelling en ongeveer 160 personen hebben ons bezocht. Wij speelden een korte eenakter van ongeveer 10 minuten genaamd "De Repetitie"Ook nu weer jubilarissen bij Da Costa Yvonne Meulenkamp, Trijntje Venema, Andre Hopman en Piet Rook 25 jaar lid

Jannie Hoorn 30 jaar lid en Wim Brand werd benoemd tot erelid.